Stiri

17 Aprilie 2014
Filmul 'Mrs. Doubtfire' va avea o continuare, la 21 de ani de la lansare

Filmul 'Mrs. Doubtfire' va avea o continuare, la 21 de ani de la lansare

Filmul "Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit/ Mrs. Doubtfire", de Chris Columbus şi cu Robin Williams în rolul principal, va avea o continuare, la 21 de ani de la premieră.

Sursa: mediafax.ro

Ciorba de Burta cu Piept de Pui

Ingrediente

1 piept de pui mare
500 g telina
500 g patrunjel radacina
1 kg cartofi
500 g morcovi
putina grasime e pui
10 oua
800 g smantana
2 capatani usturoi
otet

Timp preparare

3 h

Complexitate

medie

Preparare:

Se pun la fiert intr-o oala mare 10 litri toate legumele cu pieptul de pui si grasimea. Dupa ce au fiert f f f bine se scot cu grija si supa ramasa se strecoara, pieptul de pui se taie fasii subtiri de aprox 4-5 cm si se adauga in zeama deja strecurata.
Apoi 1 litru de zeama se raceste putin si se amesteca cu mixerul impreuna cu ouale, smantana, usturoiul bine maruntit si putin otet dupa gust.
Se amesteca compozitia cu cealalta zeama, se mai da intr-un clocot se mai adauga sare sau otet dupa gust si se serveste dupa placere cu un surplus de usturoi amestecat cu smantana.
POFTA BUNA.

Din aceeasi categorie

Supa de linte cu carnati si kaizer

Puneti la fiert 800ml supa intr-o cratita, adaugati lintea si fierbeti-o conform instructiunilor dupa pachet, in functie de culoarea lintei.Taiati legumele si le puneti la fiert impreuna cu lintea cand aceasta mai are 15 min. de fiert.Faceti un rantas din ulei si faina (adaugati daca doriti) , stingeti cu restul de supa (2ooml), si turnati acest a ...

Supa Crema de Legume

Curatam legumele si le taiem in cuburi mari, taiem in 2 varza, jumatate o punem la fiert cu legumele iar cealalta jumatate o taiem fidelute subtiri. Punem apa cat sa acopere bine legumele, aproximativ 2 l, punem pe foc mic si lasam sa fiarba aproximativ 25-30 min.Cand legumele sunt fierte le dam prin blender/robot, adaugam varza taiata fidelute si ...

Supa cu ciuperci

Preparare :Ciupercile le curatam ,spalam si le taiem cubulete,gulia la fel.Morcovii si patrunjelul le taiem rondele.Taiem marunt ceapa si o calim pe 50 ml ulei, adaugam ciupercile si le saram lasandu-le la calit impreuna cu ceapa timp de 10 minute . Stingem totul cu apa si adaugam apoi morcovii, patrunjelul si gulia. Lasam sa fiarba pana legumele s ...

Supa de Bob si Fenicul

- fierbeti bobul (daca este la fel ca cel folsoit de mine, curatat de coaja, uscat si usor rupt) in apa care sa il depaseasca cu 4-5 cm in inaltime, cind apa clocoteste micsoram flacara si lasaa sa fiarba incet, fara sa clocoteasca pina cind bobul rezulta moale iar dcind amestecam cu lingura de lemn il putem strivi- adaugam sare, fenicul spalat, cu ...

Supa de Oua

Pentru ca nimic nu se arunca, totul se transforma, din carenele pieptilor de pui care au luat drumul pastramagirii, am facut o supa de oua.Uite cum vine de se duce reteta asta: punem la fiert carenele pieptilor de pui, cu sare si boabe de piper. Cand spuma se ridica la suprafata, o indepartam impreuna cu oasele de pui si punem o frunza de dafin, ce ...

Ostropel cu Peste

Am curatat pestii, i-am taiat in bucati potrivite, i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei incins. Intre timp am pus apa la fiert cu putina sare. Cand pestele s-a prajit, l-am pus in apa si am mai fiert putin.Am copt rosia pana i s-a dezlipit pielita. Am taiat-o in patru si am adaugat-o in oala. Am presarat cimbru si am potrivit de sare. In farf ...

Supa Crema de Linte

Curatam toate legume, le taiem in bucatele (mai putin rosiile) si le punem la fiert impreuna cu lintea si 2 linguri ulei de masline. Cand legumele au fiert adaugam rosiile date pe razatoare si condimentam cu sare, piper si boia.Lasam sa mai fiarba inca 15 minute, iar apoi luam vasul de pe foc. Lasam sa se racoresca si mixam supa. Putem sa adaugam s ...

Ciorba de Vacuta cu Smantana

Carnea de vita se lasa in apa rece de seara pana dimineata. Aceasta se taie cubulete mici cu diametru de 1-2 cm si se pune in apa la fiert. Intre timp se toaca legumele cubulete si se pun peste carne. In cazul in care carnea fierbe mai greu mai pune apa putin cate putin pana fierbe aceasta.Dupa ce acestea s-au fiert se adauga sarea sau vegeta dupa ...

Ciorba de peste

Se pun 4 litri apa pe foc cu putin ulei. Se toaca legumele si se pun la fiert in apa care fierbe. Dupa ce au fiert legumele se pune bulionul sau sucul de rosii, se adauga sarea si borsul...se mai lasa sa fiarba zece minute apoi se adauga pestele.Se mai lasa la fiert maxim zece minute, atunci cand pestele se ridica la suprafata inseamna ca e fiert. ...

Ciorba de perisoare (III)

-taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei-adaugam 1 lingura mare de ardei pus la borcan(il pune mama la borcanele dar voi nu e musai sa puneti),amestecam binepunem boiaua,amestecam repede si imediat stingem cu 1 cana mare de apa-adaugam morcovul,patrunjelul radacina, telina si completam oala cu apa-lasam sa fiarba 20 minute-scoatem legu ...

Inapoi la Borsuri supe ciorbe
Zodia fecioara Horoscop Fecioara Azi

Aveti ocazia sa aplicati in practica proiecte ambitioase pe termen lung si sa luati decizii importante pentru viitor.

In prima parte a zilei renuntati la o calatorie in interesul familiei, din motive financiare.

Dupa-amiaza sunteti invitat la o ruda apropiata pentru aniversarea unui eveniment important de familie. Fiti cumpatat la masa, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea!


Horoscop Fecioara Maine

Este o zi buna pentru a face schimbari in casa. Puteti sa va apucati de reparatii, reamenajari, zugravit etc. Apelati la ajutorul prietenilor si nu lasati pe maine ce puteti face azi!

S-ar putea ca o persoana mai in varsta sa va enerveze cu sugestiile sale foarte insistente si sa ajungeti la discutii.


Citeste horoscopul tau

Curs valutar


1 EUR = 4.4684 RON
1 USD = 3.2233 RON
1 XAU = 134.6801 RON
Evolutia valutara
4.4762
4.4684
3.234
3.2233
135.0746
134.6801
1004.24 kb