Stiri

07 Februarie 2016
FED CUP: România a ratat calificarea în semifinale, 2-3 cu Cehia. George Cosac: 'Este o înfrângere cât o victorie. Am avut patru meciuri de simplu extraordinare'

FED CUP: România a ratat calificarea în semifinale, 2-3 cu Cehia. George Cosac: 'Este o

România a pierdut cu 2-3 în faţa Cehiei, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale din Fed Cup, după ce perechea Andreea Mitu - Raluca Olaru a fost învinsă duminică, în meciul de dublu, scor 2-6, 3-6, de perechea Karolina Pliskova - Barbora Strycova.

Sursa: mediafax.ro

Ciorba de Burta cu Piept de Pui

Ingrediente

1 piept de pui mare
500 g telina
500 g patrunjel radacina
1 kg cartofi
500 g morcovi
putina grasime e pui
10 oua
800 g smantana
2 capatani usturoi
otet

Timp preparare

3 h

Complexitate

medie

Preparare:

Se pun la fiert intr-o oala mare 10 litri toate legumele cu pieptul de pui si grasimea. Dupa ce au fiert f f f bine se scot cu grija si supa ramasa se strecoara, pieptul de pui se taie fasii subtiri de aprox 4-5 cm si se adauga in zeama deja strecurata.
Apoi 1 litru de zeama se raceste putin si se amesteca cu mixerul impreuna cu ouale, smantana, usturoiul bine maruntit si putin otet dupa gust.
Se amesteca compozitia cu cealalta zeama, se mai da intr-un clocot se mai adauga sare sau otet dupa gust si se serveste dupa placere cu un surplus de usturoi amestecat cu smantana.
POFTA BUNA.

Din aceeasi categorie

Supa de Fasole Verde cu Galuscute de Faina

Intr-o oala mai marisoara, am pus uleiul, ceapa spalata si tocata marunt precum si ardeiul spalat si tocat marunt. Le-am lasat la dunstuit 3 - 5 minute, dupa care am pus oasele de pui (cine vrea, acum, pune carnita taiata bucatele mici de tot). Se tine pe foc si se invarte mereu circa 5 minute, dupa care se adauga zarzavaturile spalate si taiate ro ...

Ciorba de Burta (VII)

Burta spalata bine se pune la fiert impreuna cu oasele si se da in cateva clocote spumuind zeama cu atentie. Dupa ce nu mai face deloc spuma deasupra adaugam toate legumele inclusiv sarea si otetul si se fierbe la foc mai mic (sa nu se tulbure zeama).Cand burta este fiarta (adica intra furculita in ia) o scoatem din oala impreuna cu oasele, strecur ...

Ciorba de Vacuta

Se pun costitele la fiert, cand da in clocot se inlatura cu grija spuma formata si mai lasam sa fiarba 20 min. Adaugam ceapa taiata marunt, morcovul si telina date prin razatoarea de mere si ardeii grasi tocati si ei marunt. Fierbem incontinuare la foc potrivit pana ce carnea s-a patruns bine.Adaugam si fasolea pastai taiata in buc potrivite rosiil ...

Galuste Din Gris, cu Verdeata, Pentru Supa

Frecati bine grasimea, care a fost tinuta cateva ore la temperatura camerei.Separat, intr-un bol, bateti bine ouale, cu o furculita, aproximativ 5 min., ca sa se inglobeze cat mai mult aer. Amestecati grasimea cu ouale batute si adaugati grisul in ploaie, continuand baterea, iar la sfarsit puneti verdeata, sarea si nucsoara (dupa gust). Lasati cate ...

Supica de la Vatza

Am curatat carnea de pe oase si am pus intr-o cratita totul. Am adaugat ceapa verde tocata si am amestecat pe foc pentru 2 minute. Apoi am adaugat restul de vegetale, putina apa (jumatate de pahar) si am mai amestecat inca vreo 2 minute dupa care am pus apa. Am lasat la fiert. Cand s-a adunat spuma de la carne deasupra, am spumat si apoi am adaugat ...

Ciorba de burta (VI)

Burta prefiarta si feliata o punem separat, in oala cu presiune impreuna cu 100 ml de otet, apa, sare 1 lingurita, cu foile de dafin, 1/2 capatana usturoi si piperul boabe la fiert ptr 30 minute de cand a inceput sa fiarba. Se scoate apoi si se spala in doua, trei ape si se lasa la stors.Intre timp in alta oala punem oasele la fiert cu 1 lingura de ...

Supa de Visine

Visinele se desamburesc. Adaugam visinele la apa si il punem pe foc. Pregatim in blender (dar se poate mixa amestecul si cu mixerul ) urmatoarea compozitie : punem 250 ml lapte si 2 linguri faina si il mixam bine. Cand visinele au inceput sa fiarba adaugam acest amestec si dam in clocot. Se adauga zahar daca dorim supa mai dulce, scortisoara macina ...

Supa de Cartofi

Se fierbe zarzavatul in apa cu sare. Cand este complet fiert se strecoara si zeama se pune la fiert cu cartofii taiati cuburele. Separat se prajeste usor, in unt (ulei, margarina), o ceapa taiata marunt, peste care se pune o lingura de faina. Eu am mai adaugat si putina boia aici, si o jumatate de ardei. Se stinge cu zeama din supa, se lasa sa dea ...

Pesto Potato Soup (Supa de Cartofi cu Busuioc)

Pentru sos se pun toate ingredientele impreuna in blender, se amesteca pentru 2 minute sau pana se formeaza pasta de pesto.Se taie bucatile de bacon, se prajesc se taie cartofii patrate si ceapa marunt se adauga apoi peste bacon si se amesteca in continuare 10 minute. Aici eu am pus putin supa de pui ca sa nu se prinda de fundul cratitei.Dupe 10 mi ...

Bogracs la Ceaun

Portionam intai carnea. Ceapa o curatam si o taiem marunt. Legumele se curata si se taie felii. Rosiile le oparim in apa fierbinte si indepartam pielita, apoi le taiem felii sau cubulete. Cartofii se curata si se tau cubulete.Punem in ceaun circa 6 linguri mari de untura si pe untura incinsa calim ceapa taiata si ardeii taiati marunt (asta daca nu ...

Inapoi la Borsuri supe ciorbe
Zodia fecioara Horoscop Fecioara Azi

S-ar putea sa fiti dezamagit si nelinistit din cauza unor probleme de familie. Doar partenerul de viata mai reuseste sa va imbarbateze.


Horoscop Fecioara Maine

Este posibil sa plecati intr-o calatorie neprevazuta, in interes familial.


Citeste horoscopul tau

Curs valutar


1 EUR = 4.5013 RON
1 USD = 4.0240 RON
1 XAU = 149.8924 RON
Evolutia valutara
4.5086
4.5013
4.032
4.0240
148.683
149.8924
613.91 kb