Ciorba de Burta cu Piept de Pui

Ingrediente

1 piept de pui mare
500 g telina
500 g patrunjel radacina
1 kg cartofi
500 g morcovi
putina grasime e pui
10 oua
800 g smantana
2 capatani usturoi
otet

Timp preparare

3 h

Complexitate

medie

Preparare:

Se pun la fiert intr-o oala mare 10 litri toate legumele cu pieptul de pui si grasimea. Dupa ce au fiert f f f bine se scot cu grija si supa ramasa se strecoara, pieptul de pui se taie fasii subtiri de aprox 4-5 cm si se adauga in zeama deja strecurata.
Apoi 1 litru de zeama se raceste putin si se amesteca cu mixerul impreuna cu ouale, smantana, usturoiul bine maruntit si putin otet dupa gust.
Se amesteca compozitia cu cealalta zeama, se mai da intr-un clocot se mai adauga sare sau otet dupa gust si se serveste dupa placere cu un surplus de usturoi amestecat cu smantana.
POFTA BUNA.

Din aceeasi categorie

Minestrone A la Milanese

Costita se taie cuburi si se prajeste in unt.Ceapa si morcovii se taie cuburi, ceapa verde rondele, dovlecelul se injumatateste si se taie felii subtiri.Legumele, 50 ml vin alb se adauga la costita; se acopera cu un capac si se calesc la foc redus 20 de minute. Rosiile le taiem cubulete.Mazarea si fasolea (in prealabil se fierb sau putem folosi ace ...

Supa Bunicii Maria

Se amesteca intr-un castronel sau intr-o farfurie adinca ouale cu faina, untul, Parmezanul, sarea si nucsoara pina se obtine o crema.Supa* deja pregatita dupa cum va place voua de zarzavat sau de carne (clapon, gaina, pui sau vita) o filtram prin strecuratoare si o punem din nou la fiert. Cind supa clocoteste dam flacara la jumatate si turnam pe to ...

Supa de praz cu cartofi

Se pune untul si uleiul intr-o cratita, cand s-au incins se adauga prazul taiat, se caleste putin, apoi se adauga rosiile si ardeiul, apoi cartofii, se calesc impreuna cateva minute. Se adauga apa cat sa acopere totul. Se adauga cubul de legume sare piper si se lasa la fiert pana cand cartoful este gata, se mai adauga apa in functie de consistenta ...

Ciorba de burta (VI)

Burta prefiarta si feliata o punem separat, in oala cu presiune impreuna cu 100 ml de otet, apa, sare 1 lingurita, cu foile de dafin, 1/2 capatana usturoi si piperul boabe la fiert ptr 30 minute de cand a inceput sa fiarba. Se scoate apoi si se spala in doua, trei ape si se lasa la stors.Intre timp in alta oala punem oasele la fiert cu 1 lingura de ...

Ciorba cu Perisoare din Peste

Se pun la fiert 3 litri de apa cu cateva picaturi de ulei. Se toaca legumele si se pun la fiert.Preparare Perisoare:Se da prin masina fileul de peste, se amesteca cu un ou, putin marar si patrunjel se adauga sare si piper, din acest amestec se vor forma bilute.Cand aproape au fiert legumele se potriveste dupa gust cu sare, se adauga sucul de rosii ...

Supa Minestrone

Se toaca usturoiul si ceapa, telina, morcovii, cartofii, fasolea verde si zucchini.Intr-o oala mai mare se pune uleiul si untul precum si baconul taiat bucatele mici. Se lasa pe foc pana untul s-a topit si slaninuta este prajita (3-4 minute) Apoi se adauga usturoiul si ceapa tocate, se mai prajeste 2 minute dupa care se adauga telina, morcovii, si ...

Supa-crema de Sfecla Rosie

Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei. Se adauga ardeiul tocat, morcovul si sfecla date pe razatoare sau taiate felii subtiri, cartoful taiat cuburi. Se lasa cateva minute la calit, apoi se adauga apa, se acopera si se lasa sa fiarba incet pana sunt gata legumele.Oul se bate, se amesteca cu zerul si se adauga in supa, se lasa sa dea un clocot ...

Supa Nemteasca de Fasole Verde

Se fierb cartofii cu morcovii, mazarea separat si pestele tot separat pentru ca au timpi diversi de fierbere.Se taie totul cubulete mici.Amestecam totul cu maioneza si mustarul, sare si zeama de lamiie si adaugam marul proaspat ii da o aroma unica si castravetii rasi pe razatoarea mica si storsi bine ca sa elimine zeama. ...

Ciorba de Perisoare

Se pune supa intr-o oala si se pune la fiert.Se taie cubulete toate legumele si se adauga la supa.Pana fierb legumele se formeaza perisoarele.Se amesteca carnea tocata cu oul si lingura de orez.Cand fierbe supa se adauga bilute facute din compozitia de carne tocata.Se acopera cu un capac si se da la foc mic cam 15-20 de minute.Se adauga bors magic, ...

Ciorba de praz

Prazul se curata, se spala foarte bine si se taie rondele. Se incinge uleiul intr-o oala si se adauga prazul. Se lasa la calit in ulei pana se inmoaie. Se pune apa deasupra si cativa cartofi taiati cubulete. Se potriveste de sare si piper. Cand totul a fiert se pune patrunjelul si iaurtul si se mai da un clocot. Facultativ se pot adauga 2-3 crenvur ...

Inapoi la Borsuri supe ciorbe
Zodia varsator Horoscop Varsator Azi

Aflati o veste care s-ar putea sa va schimbe conceptia despre acumularile materiale. Este posibil ca socul acestei vesti sa va faca mai sensibil.

Nu este cazul sa va lasati prada pesimismului. Cu toate problemele pe care credeti ca le aveti, puteti reusi atat in afaceri, cat si in societate.


Horoscop Varsator Maine

Aveti tendinta sa va supraestimati puterile. Nu fiti incapatanat si nu fortati lucrurile!

Daca nu va temperati orgoliul, riscati sa va certati cu prietenii si cu familia.

Acordati mai mult timp odihnei!


Citeste horoscopul tau

Curs valutar


1 EUR = 4.4412 RON
1 USD = 3.5697 RON
1 XAU = 136.8747 RON
Evolutia valutara
4.4421
4.4412
3.5472
3.5697
136.1898
136.8747
1004.27 kb