Stiri

24 Octombrie 2014
Cod portocaliu de inundaţii în Caraş-Severin, până la noapte, şi în Timiş, până sâmbătă seară

Cod portocaliu de inundaţii în Caraş-Severin, până la noapte, şi în Timiş, până sâmbătă

Bazinul superior al Pogănişului şi cursul inferior al Caraşului din judeţul Caraş-Severin sunt sub cod portocaliu de inundaţii până la ora 24.00, iar Bârzava (sector aval Gătaia) şi cursul inferior al Moraviţei vor fi sub acelaşi tip de avertizare până sâmbătă, la ora 16.00.

Sursa: mediafax.ro

Piscot cu Visine

Ingrediente

*12 linguri zahar
*4 oua
*9 linguri ulei
*100ml apa
*250g faina
*praf de copt
*zahar vanilat
*500 g visine

Timp preparare

1 h

Complexitate

redusa

Preparare:

Se freaca ouale cu zaharul, se adauga uleiul, apa, faina, praful de copt. Visinele se spala se curata si sa pun intr-o tava unsa tapetata cu faina. Aluatul rezultat se toarna peste ele si se pune la cuptor la foc mic 30min. Se pudreaza cu zahar praf deasupra.

Din aceeasi categorie

Prajitura cu Dragoste

Biscuitii se sfarama, se amesteca cu untul topit si mierea sau zaharul.Branza de vaci se zdrogeste, se adauga celelalte ingrediente si frisca la sfarsit.Fructele de padure se fierb cu mierea si vinul pana scade aproape de tot zeama.Se monteaza in forma de tort astfel: patul de biscuiti bine presat, umplutura si fructele deasupra. ...

Papanasi

Amestecam branza cu galbenusurile zaharul, sarea, coaja de lamaie optional si cam 180 g faina si bicarbonatul. Framantam bine, apoi adaugam albusurile batute spuma, amestecam si la sfarsit mai adaugam si restul de faina. . . si framantam pana se dezlipeste de pe maini.Formam gogosele din aluat, iar in mijlocul fiecarei gogosele facem cate o gaura. ...

Roua Dulce A Diminetii

Amestecati faina cu praful de copt, cerneti impreuna si framantati un aluat cu 65 g zahar, fulgi de unt si 1 ou.Acoperiti cu folie alimentara si dati la rece, in frigider pentru cel putin 30 min.Incingeti cuptorul la 175 grade Celsius.Separati 2 oua.Amestecati branza de vaci paserata, cu ulei, 175 g zahar, zaharul vanilat si sucul de lamaie. Inglob ...

Budinca de Orez cu Crema de Vanilie

Adaugati zaharul si orezul in vasul cu laptele cald de pe foc si fierbeti in continuare, amestecand, pana ce orezul este facut si laptele aproape in intregime absorbit. Dati deoparte, puneti aromele si lasati la racit, acoperit.Intre timp, frecati spuma galbenusurile cu zaharul pudra pana se albesc si zaharul este dizolvat, adaugati esenta de vanil ...

Inimioare cu Crema de Capsuni

Se separa oualele, se bate batz albusurile impreuna cu apa, galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul. Se amesteca cele doua compoziti se adauga faina, praful de copt si cacao. Se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata si se da la cuptorul preincalzit cca 30 min. Se lasa la racitCrema:Se face budinca cu 500 ml lapte si cele 5 lg zahar, ...

Prajitura cu mere si cafea (de post )

Se amesteca intr-un vas:faina ,zaharul,cafeaua si praful de copt,pana se omogenizeaza. Apoi se adauga si margarina topita,trebuie sa arate ca o compozitie de chec.Se unge o tava cu ulei se tapeteaza cu faina si se toarna aluatul se aseaza merele si stafidele , distribuindu-se uniform pe toata suprafata.Se da la cuptor penrtu 20-25 min.Se lasa sa s ...

Tarta cu Ricotta si Fructe Confiate

1. Ananasul confiat se taie bucatele, fiecare dupa cum doreste.2. Se separa albusurile de galbenusuri; albusurile se bat spuma cu un praf de sare, iar cand sunt mixate bine se adauga pe rand cate o lingura de apa foarte rece si se mai mixeaza 2 minute, dupa care se adauga pe rand 4 linguri de zahar din cele 150 de grame si se bate albusul pana capa ...

Placinta cu Mere

Se framanta impreuna toate ingredientele cu atata apa cat cuprinde ca sa fie un aluat moale ( nu tare moale dar destul ca sa se poate intinde)Aluatul se imparte in doua se intinde o foaie se pune in tava si se impunge cu furculita, se presara pesmet si se pune compozitia de mere gata pregatita, se pune a doua foaie deasupra si se da la cuptor.Se co ...

Prajitura cu gem si cacao

Amestecam cu mixerul intr-un vas:apa minerala,zaharul,uleiul,faina ,praful de copt .Omogenizam bine compozitia.Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina,punem jumatate din aluat si il dam la cuptor cat sa se intareasca putin(15min).Dupa ce s-a copt partial aluatul intindem gemul uniform si aluatul ramas amestecat cu cacao si zahar vanilat apoi pre ...

Lemon Curd (Crema de Lamaie)

Bateti ouale cu zaharul pana ce acesta este dizolvat.Adaugati in ordine: coaja rasa si sucul de lamaie, untul topit si racit, continuand sa mixati.Transferati pe bain- marie si amestecati pana se ingroasa.Lasati la racit.Puteti sa o pastrati in frigider pana la 10 zile, in borcan cu capac. ...

Inapoi la Dulciuri
Zodia varsator Horoscop Varsator Azi

Incepeti ziua cu entuziasm si multa ambitie.

Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu.

Dupa-amiaza aveti succes in societate si colaborati foarte bine cu persoanele mai tinere.

Nu faceti nici o promisiune daca nu sunteti sigur ca va puteti tine de cuvant!


Horoscop Varsator Maine

S-ar putea sa aveti o zi proasta pe plan sentimental. Aveti, insa, o mare capacitate de comunicare si puteti sa depasiti toate neintelegerile cu persoana iubita.

Va recomandam sa nu exagerati in privinta problemelor casnice. Fiti atent la ce spuneti, ca sa nu declansati un scandal!


Citeste horoscopul tau

Curs valutar


1 EUR = 4.4209 RON
1 USD = 3.4967 RON
1 XAU = 138.3992 RON
Evolutia valutara
4.4236
4.4209
3.4929
3.4967
139.3683
138.3992
1002.69 kb