Stiri

20 Octombrie 2014
Ponta, despre situaţia lui Hrebenciuc şi Şova: Toată lumea e egală în faţa legii, eu mă ocup de guvern

Ponta, despre situaţia lui Hrebenciuc şi Şova: Toată lumea e egală în faţa legii, eu mă ocup

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, întrebat despre situaţia juridică a lui Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova, că el nu se ocupă de aceste lucruri, ci de guvernarea ţării, Ponta adăugând, cu referire la faptul că cei doi sunt membri PSD, că toată lumea e egală în...

Sursa: mediafax.ro

Piscot cu Visine

Ingrediente

*12 linguri zahar
*4 oua
*9 linguri ulei
*100ml apa
*250g faina
*praf de copt
*zahar vanilat
*500 g visine

Timp preparare

1 h

Complexitate

redusa

Preparare:

Se freaca ouale cu zaharul, se adauga uleiul, apa, faina, praful de copt. Visinele se spala se curata si sa pun intr-o tava unsa tapetata cu faina. Aluatul rezultat se toarna peste ele si se pune la cuptor la foc mic 30min. Se pudreaza cu zahar praf deasupra.

Din aceeasi categorie

Prajitura Ruseasca cu Portocale

Daca nu aveti portocale netratate, atunci tineti 15 min portocalele in apa calda, apoi frecati bine coaja cu o perie, sub jet de apa. Fierbeti un sirop din apa si 1 pahar zahar, timp de 10 min, intr-un vas descoperit.Taiati rondele 2 portocale, cu grosimea de 3 mm, cu coaja cu tot, indepartati semintele, puneti-le in sirop si fierbeti acoperit, inc ...

Chec cu Iaurt

Preancalziti cuptorul.Mixati iaurtul, zaharul, uleiul, zeama si coaja de lamaie pana ce zaharul este topit complet.Adaugati sarea, esenta de lamaie (optional) si pe rand ouale, mixand bine, dupa fiecare.Intr-un alt vas, amestecati faina cernuta impreuna cu praful de copt cu nuca de cocos.Inglobati treptat amestecul uscat in compozitia cu iaurt, ame ...

Placinta cu Nuca (Branza Telemea)

Amestca untura cu mixerul la viteza medie si adauga cate un galbenus, mixand f. bine dupa fiecareAdauga apoi faina amestecata in prealabil cu drojdia uscata si cu praful de copt, apoi putin cate putin laptele cald;Se formeaza o coca care se imparte in 4; din fiecare se face cate o foaie foarte subtireFoile se pot umple cu branza amestecata cu 4 alb ...

Crema de Zahar Ars II

Se topeste zaharul pana capata o culoare aramie cu care imbracam formele. Separat preparam compozitia astfel: ouale zaharul si zaharul vanilat bourbon (contine pastaie de vanilie macinata) se mixeaza pana ce se dizolva tot zaharul.Adaugam laptele amestecam bine si turnam compozitia in formele pregatite. Se aseaza intr-o tava in care am turnat apa f ...

Prajitura cu crema de vanilie

Se bat albusurile spuma cu zaharul si se adauga treptat apa rece. Separat se amesteca faina,cacao si praful de copt si se adauga la compozitia de albusuri,amestecand usor de sus in jos,cu o lingura de lemn . Se aseaza intr-o tava hartie de copt si turnam aluatul,dam la cuptor la foc potrivit timp de 20-25min.Crema: Preparam budinca si o lasam sa se ...

Dulceata de Zmeura, Portocale si Vin Alb

Se fierbe zmeura 15 minute iar apoi se paseaza printr-o sita. Prtocala se curata si se taie bucatele, apoi se pune la fiert cu 250 g de zahar. Dupa 15 minute se pune restul de zahar, zmeura, esenta, lamaia, pectina si vinul si se fierbe inca 4 minute.Dulceata se pune fierbinte in borcane spalate cu apa fierbinte si detergent (si sterilizate in cupt ...

Ciocolata de Casa cu Nuci

Facem un sirop di zahar si apa, il fierbem cit vrem, dupa cit de legat / gros sau nu va fi siropul vom obtine o ciocolata elastica sau mai dura care se va farimita la taiere. Eu am fiert siropul numai cit sa se topeasca zaharul si a iesit o ciocolata nu foarte dura, usor elastica.Amestecam laptele praf cu cacaoa si trecem amestecul prin sita ca sa ...

Coltunasi cu Visine

Visinele sunt curatate de samburi si lasate la zahar in frigider pentru o zi ca sa-si lase cat mai multa zeama.Facem coltunasii, ii umplem cu visine si separat punem intr-o oala la fiert apa cu un pic de sare, se pune in apa putin zahar si un pic ulei ca sa nu se lipeasca.Se fierb pana ies la suprafata si se toarna peste ei zeama lasata de la visi ...

Lacrimi

Blat :7 galbenusuri se freaca cu 6 lin zahar,3 ling.cacao. Separat se bat albusurile la care apoi se adauga treptat galbenusurile frecate, 4 linguri faina si 1/2 praf de copt. se da la cuptor si se coace . Dupa ce a copt il scoatem si il sucim intr-un prosop ud .Crema :4 linguri de faina se amesteca cu 1 lingura de zahar si 350 ml lapte si se fierb ...

Choux a la Creme

Mai intai se prepara cojile, modul de preparare este exact ca la ecler cu deosebirea ca se toarna in forma rotunda. Timpul de coacere a cojilor fiind de 20 min. (cana folosita are 200ml)Apoi se prepara crema de vanilie astfel: ouale zaharul si faina se amesteca si se subtiaza cu 200 ml lapte. Restul de lapte se pune la fiert. Dupa ce a fiert laptel ...

Inapoi la Dulciuri
Zodia scorpion Horoscop Scorpion Azi

Aveti incredere in fortele proprii si dati dovada de spirit de aventura. Va sfatuim sa nu riscati prea mult.

Este o zi favorabila calatoriilor in interes de familie, din care va puteti puteti intoarce cu mari satisfactii financiare.

Seara, petreceti momente placute alaturi de partenerul de viata. S-ar putea sa primit vizita unor rude.


Horoscop Scorpion Maine

Sunteti intr-o forma excelenta si faceti planuri indraznete. Puteti avea succes in investitii financiare pe termen lung, in demararea unei afaceri si in calatoriile in interes personal.

Va sfatuim sa nu ratati ocaziile care vi se ofera. Profitati de moralul ridicat de azi!


Citeste horoscopul tau

Curs valutar


1 EUR = 4.4176 RON
1 USD = 3.4607 RON
1 XAU = 138.1442 RON
Evolutia valutara
4.4209
4.4176
3.4514
3.4607
137.4284
138.1442
1003.3 kb