Stiri

04 August 2015
Mircea Rednic: Mâine vor veni la Dinamo un atacant şi un mijlocaş central

Mircea Rednic: Mâine vor veni la Dinamo un atacant şi un mijlocaş central

Tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat după meciul cu ACS Poli Timişoara, scor 2-1, din etapa a patra a Ligii I, că la formaţia bucureşteană vor veni marţi un atacant francez şi un mijlocaş central.

Sursa: mediafax.ro

Piscot cu Visine

Ingrediente

*12 linguri zahar
*4 oua
*9 linguri ulei
*100ml apa
*250g faina
*praf de copt
*zahar vanilat
*500 g visine

Timp preparare

1 h

Complexitate

redusa

Preparare:

Se freaca ouale cu zaharul, se adauga uleiul, apa, faina, praful de copt. Visinele se spala se curata si sa pun intr-o tava unsa tapetata cu faina. Aluatul rezultat se toarna peste ele si se pune la cuptor la foc mic 30min. Se pudreaza cu zahar praf deasupra.

Din aceeasi categorie

Prajitura cu Portocale si Ulei de Masline

Portocalele se spala bine sub apa cu ajutorul unei periute. Se taie capetele si apoi se potioneaza in 8 bucati fiecare. In robotul cu lame duble se transforma in piure, acesta datorita coajei nu va fi chiar lis. Amestecam cu uleiul de masline si piureul nostru a deveni mai fin in textura. Intre timp incalzim cuptorul la 180 grade C. Intr-o tava rot ...

Frunze de Ciocolata

Frunzele proaspat culese, se spala bine si se pun intre doua servetele ca sa scoatem apa din ele.Intre timp, pe baia de aburi se pune ciocolata (cantitatea depinde de cate frunze vreti sa faceti). Dupa ce s-a topit, se adauga bucatica mica de unt si se amesteca pana se omogenizeaza. Se ia de pe foc, vasul cu ciocolata topita nu se ridica de pe oala ...

Prajitura

Blat:Se prepara o compozitie din oua, zahar, zaharul vanilat, sare si faina amestecata cu praful de copt. Acesta compozitie se pune intr-o tava unsa cu margarina, si se baga in cuptorul deja incins. Se lasa la cuptor aproximativ 30-40 minute, la foc potrivit.Dupa ce s-a facut se lasa la racit si se taie in 3 bucati egale. Fiecare bucata se taie pe ...

Prajitura Fara Oua

Blat:Se freaca zaharul si zaharul vanilat cu uleiul pana se topeste, apoi se adauga treptat laptele, faina, cacaua, praful de copt, sarea si coaja de la lamaie rasa fin. Compozitia se toarna intr-o forma rotunda sau dreptunghiulara, unsa cu margarina si tapetata cu faina sau pe o hartie de copt unsa cu margarina.Aceasta se pune la cuptor si se coac ...

Cornulete `usoare ca spuma`

In 100 ml lapte caldut dizolvam 60 gr zahar ,un praf de sare si 50 gr drojdie si lasam asa sa dospeasca. La 700 gr faina adaugam plamadeala dospita, 300 gr iaurt sau smantana, 2 galbenusuri si le amestecam bine. Daca mai e necesar mai putem adauga iaurt ca sa se omogenizeze totul bine, apoi punem si cei 100 ml ulei si il framantam bine ,dupa care i ...

Chec din Albusuri cu Struguri

Se bat bine albusurile, in ele am adaugat un praf sare, se bat pana cand intorcand castronul cu gura in jos nu curge spuma de albusuri, de asta depinde credterea la copt a checului pentru ca nu folosim praf de copt, se adauga apoi zaharul cate putin si se mai amesteca in continuare pana devine o spuma lucioasa si tare, se adauga vanilia si untul to ...

Delicatese de Nuci Verzi

Se culeg cam 4 kg nuci cu sambur neformata, cu aspect gelatinos si se curata pana unde incepe sa se formeze coaja nuci propriu zisa, care este inca alba si moale. Nucile se pun in apa rece incat sa se acopere in totalitate (se pune ceva peste ele incat sa le tina sub apa astfel se innegresc. Se lasa asa 24 de ore scimband apa de 2-3 ori.Nucile se i ...

Tort cu mere

Se curata merele de coaja si se taie in 4.Se scot casutele cu samburiisi se taie fiecare sfert in 2 sau 3 (depinde de diametrul tavii,eu am folosit o oala).se stoarce zeama de la jumatate de lamaie si se lasa deoparte pana facem blatul.Blatul:se separa ouale,se face o maioneza din galbenusuri si 5 linguri ulei.Se bat albusurile spumaapoi se incorpo ...

Prajitura Desteapta Mea

Untul, zaharul si 5 linguri lapte se pun pe foc pana se topeste zaharul. Dupa ce se raceste, se adauga galbenusurile frecate cu zahar, faina (faina nu mai mult de 5 linguri) si laptele, amestecand tot timpul.Albusurile se bat spuma separat si se adauga la compozitie amestecand usor de sus in jos. Toata compozitia se toarna intr-o tava (unsa sau imb ...

Chec de Albusuri cu Rahat

Albusurile se bat spuma cu putina sare. Margarina se freaca cu zaharul, zaharul vanilat, praful de copt stins in otet si esenta de vanilie bine, dupa care se pune faina. Se adauga albusurile batute spuma si se amesteca de sus in jos cu grija (la inceput apar mici cocoloase, dar se diminueaza pe parcurs). Un sfert din compozitie se separa si se ame ...

Inapoi la Dulciuri
Zodia leu Horoscop Leu Azi

Astazi sunt sanse sa culegeti roadele unei colaborari.

Dupa-amiaza s-ar putea ca relatiile sentimentale sa nu mearga prea bine. Nu este cazul sa va ingrijorati, va ajuta un prieten sa depasiti acest moment.

Va sfatuim sa acordati mai mult timp odihnei si activitatilor casnice.


Horoscop Leu Maine

La serviciu, sunteti perseverent si tineti neaparat sa duceti la bun sfarsit o lucrare delicata.

Dupa-amiaza, ar fi bine sa acordati mai multa atentie celor tineri din familie.

Va recomandam sa nu faceti promisiuni pe care nu le puteti respecta. Riscati sa va pierdeti credibilitatea.


Citeste horoscopul tau

Curs valutar


1 EUR = 4.4041 RON
1 USD = 4.0136 RON
1 XAU = 141.0145 RON
Evolutia valutara
4.407
4.4041
4.0166
4.0136
139.6263
141.0145
572.94 kb