Piscot cu Visine

Ingrediente

*12 linguri zahar
*4 oua
*9 linguri ulei
*100ml apa
*250g faina
*praf de copt
*zahar vanilat
*500 g visine

Timp preparare

1 h

Complexitate

redusa

Preparare:

Se freaca ouale cu zaharul, se adauga uleiul, apa, faina, praful de copt. Visinele se spala se curata si sa pun intr-o tava unsa tapetata cu faina. Aluatul rezultat se toarna peste ele si se pune la cuptor la foc mic 30min. Se pudreaza cu zahar praf deasupra.

Din aceeasi categorie

Gogosele cu Dovleac si Vin

Curatati dovleacul si taiati-l in felii potrivite. Fierbeti-l in apa clocotita cu putina sare, pana ce se inmoaie, scurgeti-l si lasati-l la racit. Zdrobiti-l cu o furculita sau treceti-l prin masina de tocat carne si adaugati coaja rasa de portocala (lamaie).Separat, intr-un castron, cerneti faina (pentru inceput 250 g, apoi mai puneti daca este n ...

Tort cu Crema de Vanilie si Fructe

Separam ouale, mixam albusul impreuna cu zaharul.Galbenusurile le mixam cu uleiul.Amestecam usor galbenusurile in albusuri cu o lingura apoi adaugam faina cernuta impreuna cu praful de copt si cacao. Coacem blatul la foc potrivit intr-o tava tapetata cu hartie de coptSirop ptr blat2 cani de apa 1 cana de zahar1 esenta vanilieFierbem siropul pe foc ...

Amandine (II)

Din ingredientele de mai sus se face un blat de cacao pe care l-am copt intr-o tava cu dimensiunule de 36/36 cm. Dupa ce blatul s-a racit bine l-am taiat in doua am asezat prima foaie in tava am insiropat-o cu siropul fiert si racit dupa care am pus un strat de crema pe care am preparat-o astfel: ciocolata rupta in buc mici am amestecat-o cu fisca ...

Tarta cu Dulceata de Caise

Ungem o tava cu margarina, iar deasupra presaram 4 linguri de zahar. Deaspra, asezam caisele, cu partea scobita in exetrior. Apoi pregatim aluatul. Margarina se amesteca impreuna cu zaharul pana cand devine pufoasa, se aduga 6 linguri e dulceata de caise, zeama de portocala, esenta de migdale si cele 4 oua, unul cate unul.Separat, amestecam faina c ...

Pandispan cu Gutui

Galbenusurile se freaca spumos cu zaharul, vanilia, romul, coaja de lamaie, praful de copt si se adauga putina apa din cele 8 linguri. Depinde de faina pe cae o folositi, poate o sa aveti nevoie de 10 linguri de apa in loc de cele 8 scrise in reteta.Faina se amesteca cu bicarbonatul si se cerne peste combinatia de oua, intercalat cu apa. Se amestec ...

Spirale Morris

Cernem impreuna faina, pudra de cacao, bicarbonatul si zaharul.Taiem untul bucatele.Amestecam cu degetele untul cu amestecul de faina pana rezulta o compozitie care se aseamana cu pesmetul. La final untul nu trebuie sa se topeasca - doar sa fie omogen amestecat cu faina.Incorporam oul cu ajutorul unei furculite.Aluatul rezultat este unul nisipos.Pu ...

Prajituri Asortate

Preparare Miniamandine:Se face un blat obisnuit din ingredientele de mai sus, dupa ce s-a racit l-am taiat in doua dupa care l-am insiropat cu siropul de rom si l-am umplut cu un strat de crema pe care am preparat-o astfel: ciocolata se amesteca cu frisca lichida si zaharul pe foc doar pana ce se topeste fara sa o fierbem. Se lasa la frigider aproa ...

Fursecuri de Lamaie

Se amesteca margarina topita cu zaharul pana devina cremoasa. Adauga faina, smantana si sucul de lamaie.Se pune compozitia intr-un sprit si se spriteaza fursecurile cu forma de steluta. Se orneaza cu coaja de citrice confiata.Se coc in cuptorul preincalzit cam 8 minute sau pana incep sa se rumeneasca. Se lasa sa se raceasca 5 minute si se scot din ...

Fructe Uscate Umplute

Se fierbe laptele cu vanilia, zaharul si grisul, se amesteca pana ce obtinem crema de gris. Lasam la racit (grisul trebuie sa fie ceva mai moale ptr ca se intareste mult la racire). Fructele sa taie in jumatate dar taietura nu se face de tot (trebuie avut grija sa ramana unite cele 2 jumatati rezultate)Cu ajutorul unui pos cu doi se umple fructele ...

Tort Vesel

De fapt la acest tort blatul e interesant, crema o puteti schimba dupa gustul fiecaruia.Galbenusurile se amesteca bine cu jum. din cantitatea de zahar si putina sare, se adauga treptat uleiul, apoi apa, iar la urma faina cernuta. Albusurile se bat spuma cu cealalta jumatate de cantitate de zahar, apoi se incorporeaza in compozitia de mai sus. Impar ...

Inapoi la Dulciuri
Zodia capricorn Horoscop Capricorn Azi

La serviciu, sefii va apreciaza ideile. Este posibil chiar sa fiti premiat.

Dupa-amiaza, s-ar putea sa aveti mici probleme de sanatate. Nu este cazul sa va faceti griji, dar va recomandam sa va odihniti.


Horoscop Capricorn Maine

Incepeti ziua foarte agitat, alergand dupa un imprumut urgent. Va recomandam sa va pastrati calmul, pentru ca sunteti predispus la accidente cerebrale sau infarct.

Aveti rabdare! Dupa-amiaza, ajutorul va veni de la cineva apropiat.

Puteti sa va bazati pe intuitia partenerului de viata.


Citeste horoscopul tau

Curs valutar


1 EUR = 4.4935 RON
1 USD = 3.9980 RON
1 XAU = 166.1815 RON
Evolutia valutara
4.5005
4.4935
3.8721
3.9980
160.3149
166.1815
1003.05 kb