Stiri

28 Noiembrie 2014
Donald Tusk: Rusia a devenit o problemă strategică a Uniunii Europene

Donald Tusk: Rusia a devenit o problemă strategică a Uniunii Europene

Rusia nu mai este un partener strategic al Uniunii Europene, ci a devenit "o problemă strategică", afirmă fostul premier polonez Donald Tusk, preşedintele ales al Consiliului European.

Sursa: mediafax.ro

Prajitura Cu Rabarbar

Ingrediente

8 oua,
8 linguri de zahar,
8 linguri de ulei,
8-10 linguri de faina,
1/2 rabarbar sau fructe acrisoare,
coaja de lamaie,
1 praf de copt,
zahar pudra.

Timp preparare

30 '

Complexitate

redusa

Preparare:

Se bate albusele, se adauga pe rand zaharul, uleiul, galbenusele, lamaia, faina amestecata cu praful de copt. se aseaza in tava tapetata cu faina. Se taie rabarbarul feliute de 1 cm. si se aseaza peste blat se introduce la cuptor aprox. 30 minute.
Cand se scoate din cuptor se cerne zahar pudra.

Din aceeasi categorie

Gogosele cu Dovleac si Vin

Curatati dovleacul si taiati-l in felii potrivite. Fierbeti-l in apa clocotita cu putina sare, pana ce se inmoaie, scurgeti-l si lasati-l la racit. Zdrobiti-l cu o furculita sau treceti-l prin masina de tocat carne si adaugati coaja rasa de portocala (lamaie).Separat, intr-un castron, cerneti faina (pentru inceput 250 g, apoi mai puneti daca este n ...

Pricomigdale

1. Miezul de nuca (macinat fin) se amesteca cu zaharul tos intr-o cratita, se adauga si albusul de ou nebatut (nici macar cu furculita).2. Cratita se pune la foc potrivit, pana se topeste zaharul, iar compozitia este calda bine, aproape iferbinte.3. Acest amestec se lasa peste noapte, dup ace s-a racit, la frigider.4. A doua zi se adauga, esenta de ...

Tarta cu crema de cacao si cocos

Se face aluatul si se lasa sa se odihneasca.Se freaca galbenusurile cu zaharul pina se obtine o crema albicioasa si spumoasa...Se pune la topit untul se da de pe foc si se adauga laptele, faina si cacao .. se amesteca bine de tot . Se adauga cocosul si se amesteca totul bine impreuna cu zaharul frecat cu galbenusurile si la urma albusul batut spuma ...

Bavareza cu Vin Rosu

- Laptele se incalzeste impreuna cu esenta de vanilie.- Gelatina se pune intr-un vas impreuna cu 10 - 15 linguri cu apa rece. Ulterior se pune vasul cu gelatina in bain-marie si se amesteca fara insa a aduce compozitia la fierbere. Se lasa gelatina sa se raceasca putin la temperatura camerei.- Galbenusurile se pun intr-un bol si se mixeaza cu zahar ...

Prajitura motzaneasca ( Katie teszta)

Din ingredientele de la blat se framanta un aluat moale care se imparte in trei , doua parti egale si una mai mare, fiecare se intinde de marimea unei tavi si se coc pe dosul ei. Inainte de a se introduce in cuptor se impung cu furculita.Foaia cea mai mare precum si marginile de la foile celelalte( decupam ca sa se potriveasca in tava) se sfarama s ...

Placinta Foi cu Ricotta si Stafide

Se amesteca branza toata cu ouale, se adauga un praf sare, coaja de lamaie, zeama de lamaie, o lingura gris, stafidele pe care in prealabil le-ati pus in apa calduta cu putina esenta de rom si zahar dupa gustSe pune intr-o tava unsa cu ulei o foaie de placinta s unge cu ulei apoi alta foaie pecare o ungem cu ulei si tot asa trei patru foi, apoi se ...

Iepurasi si oute de Paste

Se freaca spuma 200 g rama cu 300 g zahar, se adauga ouale si se continua amestecarea pana se omogenizeaza si apoi treptat adaugam faina cu care o amestecam bine.Forma o ungem bine cu rama topita si presaram peste un pic de gris.Se pune aluatul in forme si se coace la foc mic.Pt. ornat :Se bate bine 160 gr zahar praf cu un albus de ou si adaugam 3- ...

Torta Mantovana

Se bat foarte bine cu mixerul ouale cu zaharul. Se adauga faina, putin cate putin. Se adauga coaja rasa de lamaie si la sfarsit untul topit si racit.Eu am mai pus si 1 plic de zahar vanilat. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata de faina. Tava rotunda de 24-maxim 26 cm diametru. Deasupra aluatului puneti migdalele taiate si seminte ...

Prajitura cu Prune si Crema de Smantana

Injumatatiti prunele fara samburi si presarati-le cu scortisoara si eventual cu zahar daca sunt mai acrisoare.Aluat:Amestecati repede doar cat sa se omogenizeze, untul rece taiat bucatele cu faina, adaugati oul, apoi restul ingredientelor, fara sa framantati.Daca aluatul nu se leaga puteti adauga 1-2 linguri apa rece.Inveliti in folie alimentara si ...

Fursecuri Pasi-verzi

Amesteca bine zaharul simplu si cel vanilat cu untul moale si coaja de lamaie rasa. Adauga si colorantul alimentar si galbenusul de ou pana se omogenizeaza. La sfarsit se framanta cu faina si se pune in frigider pentru a se intari doua ore.Pe o suprafata presarata cu faina se intinde cu sucitorul o parte din aluat si se decupeaza cu forme de biscui ...

Inapoi la Dulciuri
Zodia fecioara Horoscop Fecioara Azi

Dimineata s-ar putea sa va sune o ruda din alta localitate si sa va anunte ca intentioneaza sa va viziteze.

Va sfatuim sa evitati discutiile aprinse cu partenerul de viata.

Puteti sa va bazati pe intuitie, dar plecati urechea si la sfaturile prietenilor!


Horoscop Fecioara Maine

Dimineata plecati intr-o calatorie in interes personal, care va apropie mai mult de persoana iubita. Pe drum, faceti cunostinta cu o persoana dispusa sa va dea sfaturi pentru afaceri.

Aveti grija sa nu faceti nici o promisiune daca nu sunteti sigur ca va puteti tine de cuvant!

Va sfatuim sa nu uitati de odihna.


Citeste horoscopul tau

Curs valutar


1 EUR = 4.4247 RON
1 USD = 3.5533 RON
1 XAU = 135.2576 RON
Evolutia valutara
4.4199
4.4247
3.5433
3.5533
136.3045
135.2576
1002.98 kb