Stiri

02 Septembrie 2015
Marco Andreolli, împrumutat de Inter Miano la FC Sevilla

Marco Andreolli, împrumutat de Inter Miano la FC Sevilla

Fundaşul italian Marco Andreolli a fost împrumutat de Internazionale Milano la FC Sevilla pentru un sezon, a anunţat, marţi, gruparea spaniolă.

Sursa: mediafax.ro

Prajitura Cu Rabarbar

Ingrediente

8 oua,
8 linguri de zahar,
8 linguri de ulei,
8-10 linguri de faina,
1/2 rabarbar sau fructe acrisoare,
coaja de lamaie,
1 praf de copt,
zahar pudra.

Timp preparare

30 '

Complexitate

redusa

Preparare:

Se bate albusele, se adauga pe rand zaharul, uleiul, galbenusele, lamaia, faina amestecata cu praful de copt. se aseaza in tava tapetata cu faina. Se taie rabarbarul feliute de 1 cm. si se aseaza peste blat se introduce la cuptor aprox. 30 minute.
Cand se scoate din cuptor se cerne zahar pudra.

Din aceeasi categorie

Cornulete Bicolore (Diana)

Se amesteca laptele, uleiul, ouale, praful de copt, drojdia, zaharul iar apoi adaugam faina pana obtinem un aluat elastic, care nu se mai lipeste de maini, dupa care se lasa la crescut.Dupa ce creste, se imparte coca in 2 parti egale, iar intr-una dintre ele se adauga cacao si se amesteca bine de tot. Dupa care se lasa inca cc 30 minute la crescut. ...

Pandispan in Sos de Lamaie

Se amesteca galbenusurile cu 150 gr zahar pana se obtine o crema spumoasa. Siropul de la compot se adauga peste galbenusuri, impreuna cu zaharul vanilat si coaja rasa de la lamaie.Se incorporeaza faina cu praful de copt si, treptat, amestecand de jos in sus se adauga albusurile batute spuma cu sarea.Se unge o tava cu untul si se toarna compozitia o ...

Prajitura cu Crema de Ciocolata

La aceasta prajitura se va incepe prepararea cremei si a blatului din acelasi amestec, la care mai incolo se vor pune ingredientele necesare in functie de compozitie.Pentru inceput se va amesteca zaharul, zaharul vanilat si laptele, dupa care se vor pune pe foc mic, pana compozitia se va lega. Se lasa sa se raceasca putin, dupa care se adauga pe ra ...

Tascute cu dulceata (Lekvarostaska)

Faina cu praful de copt se amesteca, untul rece se adauga la el si se faramiteaza bine impreuna. Adaugam branza pasirata prin sita, praful de sare si zaharul vanilat si se framanta repede aluatul. Se lasa la rece timp de o ora.Se intinde aluatul de 2-3 mm si se taie in patrate (ce marime doriti). In mijloc se pune dulceata si se impatura ca la hajo ...

Sufleu de portocale

Se aleg portocale, frumoase, aromate, parfumate si foarte dulci daca vreti sa aveti un sufleu foarte bun. Se spala si se taie capac in partea de sus a fructului si in partea de jos , se rade putin de tot in asa fel incat sa poate sta portocala bine, fara sa se rostogoleasca. Se scoate pulpa si se pune intr-o strecuratoare/sita si se lasa deoparte.C ...

Placinta cu Visine si Bezea

Deci, cum se procedeaza. Se freaca impreuna untul cu zaharul praf. Apoi se adauga pe rand cele 4 galbenusuri si dupa ce s-au incorporat se adauga coaja rasa de lamaie, putina sare. Praful de copt se amesteca cu faina si se cerne apoi peste unt si, cu ajutorul unei linguri de lemn se incorporeaza faina in unt.Dupa aproximativ 3-4 minute se formeaza ...

Prjitura cu Branza Dulce

Intr-un vas se amesteca faina, margarina, 3 linguri zahar, praful de copt si un ou. Se framanta bine toate aceste ingrediente, pana se obtine un aluat potrivit de tare. Atentie: Aluatul se va intinde mai greu, va fii usor sfaramicios.Aluatul se intinde intr-o foaie subtire si se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei.Separat se amesteca branza dulc ...

Fursecuri cu Nuca de Cocos si Gem de Zmeura

Din cartea " Biscuits & Slices".Am folosit margarina de data aceasta si mi-a intrat putin mai multa faina, dar ptr unt raman cantitatile de mai jos.1 cup = 1 cana de 200 mlSe bate untul cu zahar si ou cu un mixer electric pana devine cremos.Adauga faina, praful de copt, sarea si nuca de cocos.Se acopera bolul si se da la frigider 30 minute.Se forme ...

Tort Sah cu Crema de Ciocolata

Din hartie de copt, decupati trei discuri, de dimensiunea fundului detasabil al formei de tort. Cu ajutorul unui compas, desenati cercuri concentrice cu diametrul de multiplu de 3 cm. Aceste foi va vor fi de ajutor la coacerea foilor de blat.Acum pregatiti compozitia pentru blat, astfel:Frecati untul cu zaharul pana se albeste si se dizolva zaharul ...

Briose cu Portocale si Scortisoara

Se incalzeste cuptorul la 175 grade Celsius.Intr-un vas se amesteca faina cernuta cu praful de copt si scortisoara. In alt vas uleiul, sucul de portocale, coaja rasa, zaharul, sarea. Cand zaharul este dizolvat, se toarna amestecul lichid peste cel de faina si se amesteca pana la omogenizare.Se coc pentru 22-25 minute. ...

Inapoi la Dulciuri
Zodia fecioara Horoscop Fecioara Azi

Sunt favorizate relatiile de colaborare. Toate activitatile incepute azi au mari sanse de reusita.

Aveti succes in afaceri si puteti rezolva problemele financiare ale familiei.

Evitati speculatiile de orice fel!


Horoscop Fecioara Maine

Un prieten va da de gandit, sfatuindu-va sa va temperati dorinta de a castiga bani cu orice pret. Incercati sa vedeti si alte interese decat cele de natura materiala!

Va sfatuim sa acordati mai mult timp studiului si relatiilor parteneriale.


Citeste horoscopul tau

Curs valutar


1 EUR = 4.4390 RON
1 USD = 3.9423 RON
1 XAU = 144.4630 RON
Evolutia valutara
4.4321
4.4390
3.9511
3.9423
142.2425
144.4630
581.72 kb