Stiri

17 Aprilie 2014
Fostul premier ucrainean Mikola Azarov, dat în urmărire pentru abuz de putere

Fostul premier ucrainean Mikola Azarov, dat în urmărire pentru abuz de putere

Fostul premier ucrainean Mikola Azarov a fost dat miercuri în urmărire la nivel naţional, după ce autorităţile ucrainene au deschis pe numele lui un dosar penal pentru abuz de putere, a anunţat procurorul general interimar din Ucraina, Oleg Mahniţki, citat de agenţiile RIA Novosti şi Itar-Tass....

Sursa: mediafax.ro

Prajitura Cu Rabarbar

Ingrediente

8 oua,
8 linguri de zahar,
8 linguri de ulei,
8-10 linguri de faina,
1/2 rabarbar sau fructe acrisoare,
coaja de lamaie,
1 praf de copt,
zahar pudra.

Timp preparare

30 '

Complexitate

redusa

Preparare:

Se bate albusele, se adauga pe rand zaharul, uleiul, galbenusele, lamaia, faina amestecata cu praful de copt. se aseaza in tava tapetata cu faina. Se taie rabarbarul feliute de 1 cm. si se aseaza peste blat se introduce la cuptor aprox. 30 minute.
Cand se scoate din cuptor se cerne zahar pudra.

Din aceeasi categorie

Cheesecake Crud cu Zmeura

Hidratam nucile caju minim 10 ore. Mixam doua cani de caju, apoi adaugam zeama de lamaie, un praf de sare, jumatate din cantitatea de miere si unt de cocos pana cand obtinem o pasta cremoasa. Dam compozitia la frigider.Mixam si celelalte doua cani de nuci caju impreuna cu miera ramasa si zmeura. Spre final adaugam untul de cocos ramas si praful de ...

Prajitura cu caise

Batem albusurile spuma cu 4 linguri zahar. Galbenusurile se freaca spuma cu celelalte 4 linguri de zahar,adaugam treptat uleiul(ca la maioneza) apoi apa clocotita. Punem peste aceasta compozitie albusurile si amestecam usor cu o lingura de lemn.Adaugam si faina amestcata cu praful de copt, omogenizam bine. Ungem si tapetam o tava sau folosim hart ...

Prajitura

Se pun pe foc apa si jumatate din zahar si se lasa sa dea in fiert, se adauga apoi coaja de lamaie si portocala. Imediat ce incepe sa fiarba se toarna in ploaie grisul si amidonul (amestecate). Se amesteca continuu sa nu se faca cocoloase.Trebuie sa obtinem o crema de gris. Se adauga apoi restul de zahar, margarina (jumatate de pachet), se amesteca ...

Pancove

Incalzim 360 ml lapte cat sa fie bine caldut, punem in el sarea, zaharul si dizolvam si drojdia. In faina din vas facem o gaura in care turnam laptele incare am dizolvat dorjdia, amestecam cu un pic de faina pana obtinem un fel de maia si lasam sa dospeasca.Cand a dospit, adaugam cele 3 galbenusuri de ou, zaharul vanilat 2 plicuri, coaja de la lama ...

Muffins cu Faina de Coconut (Fara Gluten)

Intr-o tigaita mica se pune untul la topit, se adauga cacaoa, se amesteca bine sa nu ramana cocoloase, se lasa la racit. In alt vas se amesteca impreuna, laptele de cocos, ouale, zaharul, sarea si esenta pe care o folositi (coconut in cazul meu). Dupa omogenizare, se adauga compozitia de cacao deasupra si se amesteca bine.Faina de cocos se amesteca ...

Budinca de Cereale cu Sos de Tapioca si Zmeura

Se pune laptele, sare, zaharul si vanilia la fiert. Cand fierbe, se adauga faina in ploaie si se amestca cu telul, continuu, pentru a nu se prinde. Daca vi se pare prea groasa, se poate subtia cu putin lapte fierbinte.Tapioca se pune la inmuiat in apa, pentru aprox. o ora. In acest timp, bobitele se inmoaie, pentru ca ele sunt foarte tari si daca s ...

Rulouri cu Bezea

Se curata de codite, se spala bine de tot de impuritati si se taie in bucati mai mici, capsunile si se acopera cu 200 zahar. Se lasa la frigider peste noapte (sau cat preferati). a doua zi se pune in vas, se adauga albusurile si cu ajutorul mixerului se incepe baterea spumei. Cand a inceput sa se faca spuma se adauga romul si se continua baterea.In ...

Savarine

1)se prepara un aluat dospit de consistenta curgatoare2) se lasa sa dospeasca3)se ung formele de savarina4)se pune aluatul in forme si se lasa sa creasca5)se coc la foc potrivit6)se lasa sa se raceasca 12 ore7)se insiropeaza in sirop cald8)pentru aspect se aseaza cu baza ca fata9)se dasupra cu jeleu10)se taie un capacel subtire11)se ridica capacelu ...

Prajitura cu Zarzare

Se bate un blat din ingredientele de mai sus se rastoarna in tava(25/35) tapetata cu hartie si deasupra se pun jumatatile de zarzare trecute prin faina. Se coace la foc mic. Dupa ce s-a racit i se pune un strat de crema (care se face dupa instructiunile de pe plic ale budincii) si se decoreaza cu ciocolata rasa.Fiindca preferinte au fost multe o pa ...

Prajitura cu Crema de Frisca si Ciocolata

Pandispan:Mixati foarte bine galbenusurile cu 1 pahar de zahar, pana ce acesta este dizolvat si obtineti o crema spumoasa ce si-a dublat volumul. Adaugati, alternand si in reprize, uleiul si sucul de lamaie, in aceasta ordine, mixand de fiecare data pana la omogenizarea completa, iar la sfarsit, coaja rasa de portocala.Separat, cerneti faina impreu ...

Inapoi la Dulciuri
Zodia fecioara Horoscop Fecioara Azi

Va recomandam sa amanati activitatile care necesita tact si putere de concentrare.

Spre seara, primiti un cadou de la o ruda mai in varsta.


Horoscop Fecioara Maine

Aveti ocazia sa aplicati in practica proiecte ambitioase pe termen lung si sa luati decizii importante pentru viitor.

In prima parte a zilei renuntati la o calatorie in interesul familiei, din motive financiare.

Dupa-amiaza sunteti invitat la o ruda apropiata pentru aniversarea unui eveniment important de familie. Fiti cumpatat la masa, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea!


Citeste horoscopul tau

Curs valutar


1 EUR = 4.4762 RON
1 USD = 3.2340 RON
1 XAU = 135.0746 RON
Evolutia valutara
4.4646
4.4762
3.2342
3.2340
136.425
135.0746
1002.69 kb