Stiri

25 Octombrie 2014
FC Braşov - CS Universitatea Craiova, scor 2-3, în Liga I

FC Braşov - CS Universitatea Craiova, scor 2-3, în Liga I

Formaţia CS Universitatea Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-0), echipa FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a XII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sursa: mediafax.ro

Turta de Malai

Ingrediente

5 cani malai
3 cani faina alba
2 plicuri praf de copt
3 maini de zahar
sare
1 ou
5 cani de apa

Timp preparare

nementionat

Complexitate

redusa

Preparare:

Se amesteca bine toate ingredientele uscate, apoi se adauga apa si se amesteca din nou, cu mana, sa nu se formeze cocoloase.
Se ung cu ulei doua tavi de cozonac si se tapeteaza cu malai, se adauga compozitia, iar deasupra se unge cu putin ou si se da la cuptor pana se formeaza o coaja groasa, aurie deasupra.

Din aceeasi categorie

Cozonac cu Nuca

Inmuiati drojdia frecand-o bine cu 1 lingurita de zahar pana devine lichida, apoi dizolvati-o in putin lapte caldut si lasati-o la crescut.Separat, frecati untul spuma, cu zaharul vanilat si 2 linguri de zahar, pana ce acesta se topeste.In faina cernuta de 2 ori, turnati la mijloc maiaua (amestecul cudrojdia crescuta), ouale intregi, galbenusurile ...

Muffins cu Branza Feta, Speck sau Salam

Preparare:Formele de muffin unse si infainate. Amesteci faina, sarea, praful de copt intr. Un castron. Se adauga ouale, uleiul, iaurtul sau lapte batut in functie de ce ai si se amesteca repede pana se formeaza o coca. Se imparte coca in mod egal in formele de muffins. Se infige in fiecare muffina cateva bucatele de branza si salam (daca ati hotari ...

Muffins cu Mazare si Cremvurst

Se amesteca solidele: faina impreuna cu praful de copt, parmezanul, sarea si piperul si la final mazarea si cremvurstiul.Separat amestecam lichidele: batem cele 2 oua + laptele (100 ml numai) +untul topit.Varsam compozitia lichida peste cele solide si amestecam, dar nu prea mult ca sa le strivim de tot daca nu se incoropreaza bine toata faina, atun ...

Ensaimada

Puneti sarea pe fundul vasului in care veti pregati aluatul. Cerneti faina si amestecati-o cu zahar si turnati-o peste sare.Faceti la mijloc o adancitura in care turnati drojdia alifiata cu putin zahar si dizolvata in laptele caldut, acoperiti-o cu putina faina adusa de pe margini si lasati vasul acoperit, la dospit, circa 15 min in loc cald.Intre ...

Tarta cu Spanac

Spalam bine spanacul, , dupa care-l fierbem dar nu prea tare.Scoatem spanacul si-l lasam sa se scurga bine; separat intr-o tigaie calim ceapa cu uleiul, dupa adaugam spanacul taiat bucati si lasam sa se caleasca un pic la care adaugam doar o cescuta apa (de la spanacul fiert).Lasam pentru 3-4 minute sa fiarba; punem condimentele, sare, stingem focu ...

Saleuri cu telemea

Amestecam branza rasa cu margarina , 1 ou si faina. Daca vrem ca saleurile sa iasa putin mai sarate, adaugam si putina sare. Branza se poate folosi jumatate de vaca(125 gr) si jumatate de oaie(125 gr.) sau numai de vaca sau oaie.Dupa ce am facut aluatul ,il intindem in foaie nu prea subtire ,circa 1cm ,taiem bastonase.Celalalt ou il batem bine si c ...

Placinta Cu Branza Sarata

Se pune faina intr-un castron. Se face o gaura in mijloc se toarna apa calduta, drojdia dizolvata in putin apa calduta, uleiul un praf de sare si otetul.Se amesteca si se framanta pana obtinem un aluat elastic.Intre timp batem ouale, radem branza si amestecam.Pentru foi procedam astfel:Dupa ce am framantat aluatul il impartim in patru.Intindem cate ...

Piinea Sfantului Petroniu (Reteta Boloneza)

Facem un aluat ca de piine pe care il lasam sa dospeasca cca 1 ora (sau mai mult dc punem mai putina drojdie). Eu l-am pus in cuptorul meu cu un servet deasupra.Cind aluatul e crescut, il intindem cam de 2 cm, nu mai subtire ca riscam sa spargem bulele de aer din el. Eu nu am intins cu sucitorul, ci am tras de marginilie lui pina l-am intins cit am ...

Placinta Taraneasca cu Dovleac

Din ingredientele de mai sus se face un aluat cu o consistenta elastica care se lasa la odihnit cam 15 min. Se imparte in bucati egale si se intinde in foaie subtire fara sa se rupa, se unge cu putin ulei si se intinde umplutura preparata astfel: dovleacul (la noi li se mai zice si bostani turcesti) curatat de coaja se rade prin razatoarea de mere ...

Piine Bat Bot

Se divolva drojdia in apa (mai bine numai in 100 ml de apa pt motivul de ai sus). Se adauga apa si drojdia peste faina (pe care eu am trecut-o prin ciur - cel de malai caci semola de griu dur e mai mare macinata si nu cred ca trecea prin ciurul de faina).Se amesteca si se adauga si sarea. Se framinta bine pina nu se mai lipeste de miini. Eu am mai ...

Inapoi la Patiserie
Zodia fecioara Horoscop Fecioara Azi

Este posibil sa plecati intr-o calatorie neprevazuta, in interes familial.

Va recomandam sa nu ezitati. S-ar putea sa aflati lucruri care va vor folosi in afaceri.

Profitati de acest moment favorabil! Puteti avea succes atat pe plan social, cat si material.


Horoscop Fecioara Maine

Dimineata s-ar putea sa fiti confuz, ceea ce va poate afecta relatiile sentimentale. Va recomandam sa fiti calm si sa nu provocati o cearta cu partenerul de viata.

Spre seara, este posibil sa mergeti in vizita la prieteni. Nu neglijati odihna!


Citeste horoscopul tau

Curs valutar


1 EUR = 4.4209 RON
1 USD = 3.4967 RON
1 XAU = 138.3992 RON
Evolutia valutara
4.4236
4.4209
3.4929
3.4967
139.3683
138.3992
1002.86 kb